Webb och Digitalt

Det är lätt att bli stressad av dagens digitala utbud och möjligheter. Webben måste anpassas efter nya användarbeteenden och reklambudgeten ska räcka till allt fler digitala kanaler, som är svåra att hitta sina målgrupper i.

Vi startade som en digital reklambyrå redan för 20 år sedan och förstår att våra kunder har olika digitala förutsättningar. Vårt uppdrag är att genom vår kunskap öka den digitala närvaron, visa på effekt och skapa enhetlighet genom alla kanaler, såväl digitala som traditionella.

 

LÄS MER

VI TAR DIN DIGITALA STRATEGI HELA VÄGEN IN I MÅL

I takt med teknikens utveckling har möjligheterna för vad man kan göra på webben ökat dramatiskt. En van internetbesökare förväntar sig allt mer, både funktionsmässigt och grafiskt. Och vem är besökaren? Vad vill du ha ut av besöket på din webbplats?

Samtidigt innebär den ökade användningen av mobiltelefoner och surfplattor designbegränsningar som kräver ett helt nytt sätt att tänka. Hur påverkas presentation­en av innehållet i de olika plattformarna och på vilket sätt ska interaktiviteten ske? Detta kräver nya struktur- och designlösningar som möter behovet av en grafik som både är enklare, tydligare och mer intuitiv.

 

Vi kan hjälpa dig med

STRATEGI – Affärsnytta, webbstrategi, koncept och informationsarkitektur
DESIGN – Gränssnittsdesign, interaktionsdesign och användarupplevelse
SYSTEMUTVECKLING – Systemarkitektur, systemutveckling, databasdesign, databashantering, integration mot externa affärssystem (API), intranät, Front end-utveckling, responsiv design
SÖKOPTIMERING – SEO-analys, SEO-verktyg
SOCIALA MEDIER ­– Integrering av sociala medier mot hemsida
SUPPORT – Kundsupport
SERVER – Serverhantering (Microsoft Windows SQL Server)
TEKNIK – ASP.NET C#, MS SQL, Umbraco CMS, Html/Javascript/CSS

Axess Logistics

Tre konkurrerande bolag skulle bli ett. Mecs var med på resan och tog fram en ny strategi för det nya varumärket Axess Logistics och satte den nya tonaliteten i kommunikationen.

Höganäs Energi

Nytt kommunikationskoncept för att förtydliga Höganäs Energis värdegrunder för sina målgrupper

Lansfast.se

Hur blir man Sveriges snabbast växande mäklare? Sedan 2001 har Mecs varit en heltäckande samarbetspartner till LFF där webben har en viktig och central roll i deras tillväxt strategi.

Klippans Kommun

För Klippans kommun har Mecs skapat ett nytt visuellt uttryck på både den publika webben och på det inloggade läget för kommuninvånare och medarbetare. Webbplatsen är byggt i publiceringsverktyget Sitevision.

Mohv

En modern och tekniskt avancerad webb för en mäklarkedja i stark tillväxt

Trioplast

Koncept Film Design Webb

Men nya affärsmål i sikte anlitades Mecs som strategisk- och kreativ partner för att lyfta Trioplasts varumärke och kommunikation för att upplevas som en modern aktör med enhetligt budskap och visuellt uttryck. Vi skapade WE ARE THERE.

Movant

Ny webb till utbildningsföretaget Movant. Stort fokus på den lokala närheten eleverna och kopplingar till sociala medier.

Motorhalland

Volvo Car Solutions

En webb designad för morgondagen, Tacdis.com

Vill du träffas över en kopp kaffe?

Eller bara få svar på en snabb fråga?

Tack! Någon av fälten är fel ifyllda. Var god försök igen.