Vi söker webbdesigner

Webbdesigner
Ort: Halmstad
Anställningsform: Heltid

Vi ser fram emot att hälsa en ny medarbetare till Mecs-teamet
Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Vi söker dig idéstarka, formsäkra webbdesigner som har passion och kunskap inom webbdesign och sociala medier samt förstår vikten att skapa innovativa helhetslösningar för kunden.

Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

Din profil:
Du är en form- och stilsäker webbdesigner. Du är ständigt nyfiken på att utvecklas i ditt yrke och brinner för reklam i alla dess former. Du är noggrann, stresstålig och ansvarsfull. Du kan Adobe Creative Clouds design program på dina fem fingrar. Du har en bred erfarenhet och god vana av både små och stora produktioner. Du jobbar i team tillsammans med våra programmerare, art directors, projektledare och copywriters. Du kommer även i vissa fall ha direktkontakt mot kund.
Bakgrund och utbildning
• Har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom webbdesign eller motsvarande relevant utbildning.
• Har minst 2 års arbetslivserfarenhet från webbyrå, reklambyrå eller inhousebyrå
• Har mycket goda kunskaper i Adobe Creative Clouds Design program
• Har en stor känsla av design, färg, form och typografi
• Har en mycket god språkförståelse och kan Svenska flytande i både tal och skrift. Dessutom har du god kunskap i Engelska i både tal och skrift.
• Du är kunnig inom sociala medier

Så ansöker du
Känner du att du är rätt person för Mecs ber vi dig söka tjänsten med CV, personligt brev och tre arbetsprover som ger en rättvis bild på din kompetens och kreativa förmåga till work@mecs.se. Vi tillämpar löpande urval, så sök tjänsten omgående.