Vi söker projektledare

Engagerad och strategisk projektledare sökes till Mecs i Halmstad

Mecs växer så det knakar

Mecs är en affärsmässigt inriktad strategi- och reklambyrå som skapar effektiv kommunikation genom en kombination av kompetenser inom affärsstrategi, kommunikationsstrategi och kreativa designteam.

Nu förstärker vi vårt vinnande team med ytterligare en driven och lösningsfokuserad projektledare.

Vår affärsmodell delar tydligt in Mecs kompetenser i tre ben – business, brands och communication. Mecs bedriver affärsstrategi och digital affärsutveckling, strategi för varumärke, kommunikation och koncept samt effektiv kommunikation i alla kanaler. Som projektledare kommer du att bli en viktig spelare i alla tre benen.

Vi växer och söker dig som tillsammans med oss vill utveckla våra kunders affärer i en kreativ och positiv miljö med många duktiga spetskompetenser. Vi har stor affärsförståelse och tar ett stort ansvar för våra kunders utveckling. Det tillsammans med 21 år i branschen har gett oss stor erfarenhet av att få våra kunders varumärken att bli starka och framgångsrika. 

Vi uppskattar engagemang och ödmjukhet inför varandra, inför kundens utmaning och inför en bransch i stark utveckling, liksom prestigelöshet. Vi är stolta, drivna och nytänkande. Vi är modiga och tar för oss. Det har gjort oss till en av södra Sveriges mest framgångsrika byråer.

Hos oss kan du dessutom förvänta dig en fantastisk arbetsmiljö, i helt nya, fräscha lokaler med mycket plats för kreativitet, utveckling och samvaro för våra olika team. Vi förväntar oss att du har stor aptit för din expertroll, är en problemlösare, en lagspelare, tänker affärsmässigt och har ett brinnande intresse för kreativa idéer som skapar värde för våra kunder.

Som projektledare på Mecs har du övergripande ansvar i projekt såväl gentemot kund som internt. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att rekommendera våra kunder hur de strategiskt och affärsmässigt ska hantera sin marknadsföring i både digitala som traditionella kanaler. Du agerar även som kravställare gentemot våra medarbetare och externa leverantörer och skapar i samråd med kund och medarbetare nytänkande kommunikationslösningar från start till mål.

Du är den som driver projekten framåt tillsammans med arbetsgruppen och bär ansvaret för att tidsplan och budget hålls. Att inspirera kunden och bredda vår affär är också viktiga delar i ditt uppdrag.

 

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av affärsutveckling, presentera och inspirera nya och befintliga kunder med allt ifrån idékoncept och design till val av strategi, kanal och teknik.

Som person är du positiv och engagerad samt drivs av att skapa resultat och göra goda affärer både för Mecs och för våra kunder. Du är nytänkande och ser det som en stor tillgång att alla resurser finns under ett och samma tak. Vi söker dig som gillar att arbeta i en föränderlig miljö, är flexibel och som gillar att komma på lösningar. Du ska vara noggrann och ordningsam men ändå kunna tänka lite utanför den berömda boxen.

Vi söker nu dig som har/är:

· Minst tre års erfarenhet av att arbeta som projektledare, har du varit på reklambyrå eller marknadsavdelning är det meriterande. 

· Trygg i att leda och presentera koncept både i arbetsgruppen som i ledningsgrupper ute hos våra kunder.

· Stark kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt.

· Behärskar det engelska språket väl både i skrift och tal.

· Gillar utmaningar och hittar lösningar även på obeprövade områden.

· Nyfiken för nya medier, lösningar och samarbeten.

· Stark arbetsmoral.

Meriterande är om du har utbildning inom affärsutveckling, ekonomi, ledarskap eller dylikt, t.ex från IHM Business School.

 

Så ansöker du

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsättas så fort rätt kandidat hittats. Skicka därför in din ansökan till oss redan idag. Vi ser gärna att du skickar in CV och personligt brev via ansökningslänken.

Tjänsten är en direktrekrytering till Mecs AB men alla ansökningar, eventuella frågor kring tjänsten och dylikt går via Maxkompetens.

Ansvarig rekryterare är Ida Svensson, 070-0915912, ida.svensson@maxkompetens.se

Ansök om tjänsten här!

 

Om Mecs

Mecs är en strategi- och reklambyrå med lösningar för hela kommunikationsbehovet. Under ett och samma tak har vi samlat allt från kompetenta affärsutvecklare, varumärkesstrateger till kreativa formgivare och digitala experter.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.