Vi söker kundansvarig

 

Kundansvarig
Ort: Halmstad

Vill du vara med och utveckla kunder med kreativa och affärsmässiga lösningar på en heltäckande reklambyrå i Halmstad?

Vi söker dig som vill bli en del av ett team där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med oss som team och våra kunder. Genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel vägleder du kunder till långsiktighet och lönsamhet. Här får du möjlighet att jobba med ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Som kundansvarig har du ett övergripande ansvar för införsäljning av projekt hos kund samt en egen försäljningsbudget. Tillsammans med en projektledare och ett dedikerat team av utvalda spetskompetenser driver ni projekten framåt.

Du blir en del av ett kreativt team där ni tillsammans skapar nytänkande kommunikationslösningar och konsulterar kunder hur de strategiskt och affärsmässigt når framgång med sin marknadsföring i både traditionella kanaler och digital media.

Du kommer att arbeta nära strateger, projektledare och produktionsteam. Din målsättning kommer vara att i samråd med kund och medarbetare skapa nytänkande kommunikationslösningar från start till mål. Att vara nytänkande bredda vår affär är mycket viktiga delar i ditt uppdrag.

Du kommer bli utbildad och få djupare insikt i varumärkesstrategi, kanaler, processer och få verktyg för att effektivt och professionellt kunna bearbeta nya och befintliga kunder. Tillsammans i det kreativa teamet utvecklas sedan framgångsrika koncept och nöjda kunder som mål.

Kvalifikationer
Du är en rutinerad säljare/kundansvarig som brinner för att göra affärer. Du är nyfiken på nya kanaler och förstår vikten av en långsiktig strategi och ett tydligt marknadskoncept . Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med kommunikation på en reklambyrå eller marknadsavdelning ses detta som meriterande.

Som person är du driven, kommunikativ och lösningsinriktad. Du är positiv, har god vana av att presentera och leda, samt är affärsmässig. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat. Du kan på ett effektivt sätt skapa förståelse för kundernas vardag och utmaningar och komma med rekommendationer utifrån din insikt.

Organisations-/företagsbeskrivning
Mecs är en webb- och reklambyrå, som skapar produkter och tjänster för intern och extern kommunikation. Vår affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda ett komplett utbud av resurser som täcker kundernas hela kommunikationsbehov, med allt från strategisk höjd till taktiska aktiviteter på marknaden. Vi lägger stor vikt vid relationer och är lyhörda för uppdragsgivarens behov och mål. Mecs verksamhet
bygger på flexibilitet med spetskompetens inom:
• Varumärkesstrategi och konceptframtagning
• Reklam och tryckt media
• Webb- och systemlösningar
• Rörliga media

Så ansöker du
Känner du att du är rätt person för Mecs ber vi dig söka tjänsten med CV och personligt brev till work@mecs.se. Vi tillämpar löpande urval, så sök tjänsten omgående.