Vi söker grafisk formgivare

Grafisk Formgivare
Ort: Halmstad
Anställningsform: Heltid

Vi ser fram emot att hälsa en ny medarbetare till Mecs-teamet
Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Vi söker dig grafisk formgivare som har en stark känsla för grafisk form för både digitala kanaler och print.

Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

Din profil:
Du är en form- och stilsäker grafisk formgivare som har en solid kunskap om layout, typografi, färg och form. Du kan Adobe Creative Clouds design program på dina fem fingrar. Du har erfarenhet av både mindre och större produktioner. Som Grafisk formgivare hos på Mecs har du ansvar för att ta fram produktionsenheter för print, digitalt och webbdesign. Du är noggrann, stresstålig och ansvarsfull. Du jobbar i team tillsammans med våra art directors, projektledare och copywriters. Du kommer även i vissa fall ha direktkontakt mot kund. Du är ständigt nyfiken på att utvecklas i ditt yrke och brinner för reklam i alla dess former.

Ditt uppdrag:
• Att producera enheter för print och digitala kanaler
• Originalproduktion, layout, retuschering/bildbehandling och framställning
• Att säkerställa att angivna tidsplaner och produktionsplanering hålls.
• Genomföra korrektur.
• I vissa uppdrag själv skapa idé och formgivning och original av de som ska produceras

Bakgrund och utbildning:
• Har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom grafisk formgivning, eller motsvarande relevant utbildning.
• Har minst 2 års arbetslivserfarenhet från reklambyrå eller inhousebyrå eller liknande verksamhet
• Har mycket goda kunskaper i Adobe Creative Clouds Design program
• Har en stor känsla av design, färg, form och typografi
• Har en mycket god språkförståelse och kan Svenska flytande i både tal och skrift. Dessutom har du god kunskap i Engelska i både tal och skrift.
• Du är digital i din profil

Så ansöker du
Känner du att du är rätt person för Mecs ber vi dig söka tjänsten med CV, personligt brev och tre arbetsprover som ger en rättvis bild på din kompetens och kreativa förmåga till work@mecs.se. Vi tillämpar löpande urval, så sök tjänsten omgående.