Vi söker Digital Media Manager

Ny spännande tjänst som Digital Media Manager hos Mecs i Halmstad!

Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Vi söker dig som är vass på att kommunicera i sociala medier, digital annonsering och i andra forum online samt förstår hur man ska sticka ut i bruset. 

Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.
 

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.
 

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

 

Din profil

Vi söker dig som är kreativ och tycker om att kommunicera olika budskap i digitala medier. Som vår Digital Media Manager är du en i teamet för våra kunders digitala närvaro. Omgiven av såväl art directors, digitala affärsutvecklare och filmskapare har du rollen att knyta ihop säcken och ta kunden till nästa nivå i den digitala världen. Du tycker om att uttrycka dig i både text och bild och ser vilka möjligheter som finns för att få våra kunder att växa. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på kund - allt från vara med och ta fram strategier tillsammans med våra affärsutvecklare till att skapa aktivitetsplaner och publicera innehållet.

Du leder själv processen med att skapa innehåll för våra kunder. Variationen är stor, allt från skönhetsprodukter till värmepumpar och skruvar. Du tycker om att sätta dig in i våra kunders produkter och tjänster och kan ta fram lösningar för såväl sociala medier som annonsering så det sticker ut i mängden.

Den person vi söker är nyfiken och gillar att fånga det komplexa för att sedan kommunicera det enkelt. Viktiga egenskaper i ditt arbete är att vara en god lyssnare och problemlösare samt att kunna motivera idéer för såväl kund som medarbetare.

Hos Mecs får du möjlighet att tillhöra ett roligt, inspirerande team, nära till skratt och med många spännande och givande projekt. 

 

Bakgrund och utbildning

Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet av arbete på reklambyrå eller marknadsavdelning.
 • God erfarenhet av att arbeta med sociala medier som Facebook, Instagram, LinkedIn,   Snapchat, Twitter och Youtube.
 • Kreativiteten att skapa aktivitetsplan samt skriva texter för inlägg på sociala medier
 • Enkelt att kunna sätta dig in i nya kunder och ta fram kommunikativt budskap för varje kunds produkter/tjänster, BTB & BTC
 • Arbetat i olika publiceringsverktyg
 • God förståelse för Google Analytics och ha delvis arbetat med det. Även kunna analysera effekten av digitala aktiviteter.
 • Har arbetat med annonsering i olika medier, programmatic, Google Ads, sociala medier m.fl.
 • Stark kommunikatör, speciellt skriftligt men även muntligt
 • God kunskap gällande att arbeta riktat mot olika målgrupper och i olika kanaler
 • Behärskar engelska i tal och skrift

 

Det är även ett plus om du:

 • Har god förståelse kring SEO och arbeta med kundens optimering
 • Har djupare förståelse i Google Analytics
 • Har mycket god koll på olika digitala plattformar och dess samverkan

 

Vi tror att du som söker är en engagerad och positiv person med god social kompetens. En god förståelse för service och att skapa resultat för kunden är en självklarhet liksom ett prestigelöst förhållningssätt och positiv syn på feedback på ditt arbete. Givetvis är det även viktigt att du har stark arbetsmoral.

 

Ansökan

Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan till oss redan idag. Vi vill att du skickar in CV, personligt brev samt arbetsprover via ansökningslänken. 

Start är omgående eller efter överenskommelse. Tjänsten är en heltidstjänst och arbetet sker med utgångpunkt från kontoret i Halmstad. 

Tjänsten är en direktrekrytering till Mecs AB men alla ansökningar, ev frågor kring tjänster och dylikt går via Maxkompetens. 

Ansök om tjänsten här!