Vi söker copywriter

Vi söker copywriter

Copywriter
Ort: Halmstad
Anställningsform: Deltid

Vi ser fram emot att hälsa en ny medarbetare till Mecs-teamet
Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Mecs är inne i ett expansivt läge och har flera spännande projekt på gång. Därför är Mecs i behov av ytterligare en riktigt duktig copywriter

Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

Din profil:
Vi söker dig som är idérik och kan sätta saker i sitt sammanhang och måla ut det i skrift. Som copywriter på Mecs är du en del i teamet när ett nytt idékoncept ska tas fram och när något ska sättas på pränt. Du kommer att arbeta mot många typer av branscher. I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat att vara delaktig vid kundmöten, fånga upp essensen i våra kunders varumärken och lyfta fram deras styrkor i skrift. Dina arbetsuppgifter varierar mycket – allt ifrån marknadsplaner och kommunikationsstrategier till rappa annonstexter och dubbelbottnade payoffer. Ibland i tryckta medier och ibland i digitala medier.

Du är ledande i den kreativa processen och arbetar tillsammans i team med andra kreatörer, projektledare, webbutvecklare och strateger. Brainstormar fram vinkelvolter i bild- och textkopplingar – såna som når och berör mottagaren, oavsett hur mycket det ”brusar”.

Den person vi söker är nyfiken och gillar att fånga det komplexa för att sedan kommunicera det enkelt. Viktiga egenskaper i ditt arbete är att vara en god lyssnare och problemlösare samt att kunna motivera idéer för såväl kund som medarbetare.

Hos Mecs får du möjlighet att tillhöra ett roligt, inspirerande team, nära till skratt och med många spännande och givande projekt.

Bakgrund och utbildning
• Utbildning inom copywriter.
• Erfarenhet av arbete på reklambyrå eller marknadsavdelning.
• God social kompetens
• Engagerad och positiv
• Stark kommunikatör, speciellt skriftligt men även muntligt
• God förståelse för service och att skapa resultat för kunden
• Prestigelöst förhållningssätt och inbjudande till feedback på ditt arbete
• God kunskap gällande att arbeta riktat mot olika målgrupper och i olika kanaler
• Stark arbetsmoral
• Behärskar Engelska i tal och skrift

Så ansöker du
Känner du att du är rätt person för Mecs ber vi dig söka tjänsten med CV, personligt brev och tre arbetsprover som ger en rättvis bild på din kompetens och kreativa förmåga till work@mecs.se. Vi tillämpar löpande urval, så sök tjänsten omgående.