Vi söker Art Director

Art Director
Ort: Halmstad


Mecs växer och expanderar!
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för kreativa idéer, ett stort driv att kommunicera på nya sätt samt förstår vikten att skapa innovativa helhetslösningar för kunden.

Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet vill trivas och ha roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

Din profil:
Som Art Director hos Mecs har du det övergripande ansvaret för den grafiska formgivningen och en dubbelsidig roll som är både strategisk och direkt producerande. Du trivs med att ta ansvar för design och konceptutveckling som lämnar huset, men även vara skarp produktionsmässigt.

Som person är du inspirerande, stilsäker och har gedigen erfarenhet inom branschen. Du är kreativ, nytänkande och van vid snabba deadlines. Ditt kunskapsspann är brett och sträcker sig från mindre produktioner till stora konceptuella projekt. Du trivs med att driva projekten framåt både självständigt och tillsammans med ett team av projektledare, grafiska formgivare, webbutvecklare, fotografer.

Vi ser fram emot att hälsa en ny medarbetare till Mecs-teamet. Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsorienterade samarbetsförmåga värderas högt.

Bakgrund och utbildning:
Vi söker dig som har:
• har relevant utbildning
• håller dig kontinuerligt uppdaterad om vad som händer i vår omvärld
• minst 5-års erfarenhet av liknande arbete
• mycket god kunskap inom Adobe Creative Clouds Design program


Så ansöker du
Känner du att du är rätt person för Mecs ber vi dig söka tjänsten med CV och personligt brev till work@mecs.se. Vi vill även att du mailar oss tre arbetsprover som du är väldigt stolt över och som visar på hur duktig du är som AD. Vi tillämpar löpande urval, så sök tjänsten omgående.

Så ansöker du
Känner du att du är rätt person för Mecs ber vi dig söka tjänsten med CV, personligt brev och arbetsprover som ger en rättvis bild på din kompetens och kreativa förmåga via Maxkompetens.
https://www.wappare.se/ad/02e44ceb-d275-4d28-aaed-c2faba9ccd54