Mecs öppnar kontor i Jönköping

 

 

Mecs växer och startar verksamhet i Jönköping. Inledningsvis bemannas kontoret av tre nya kollegor, Joel Sundström, Fanny Afzelius och Johan Byrmo.

- Vi har redan många kunder i Jönköpingsområdet och med ett kontor på plats kommer vi kunna erbjuda ännu högre service till såväl befintliga som nya partners, säger Mecs VD Charlie Ahlbin.

På Halmstad-kontoret erbjuder Mecs en fullservicelösning med allt ifrån film och foto, copy och formgivning, till varumärkes- och digitala strategier. Jönköping stärker kunderbjudandet ytterligare med spets inom framför allt den digitala kommunikationen.

Joel och Johan har tillsammans 26 års erfarenhet av affärsutveckling och företagsutveckling genom SEO, Googles produkter och tjänster, samt konverteringsoptimering. Fanny har starka kompetenser inom digital annonsering i sociala medier, Google Ads och övriga kanaler vad gäller synlighet på webb.

- Vi kommer från branschen och har sett den växa och förändras genom åren som vi jobbat. Mitt i förändringen försöker vi ha örat mot marken för våra kunders räkning. Vi ser alla tre fram emot att få vara med och bygga vidare på den digitala sidan av Mecs redan tilltagna utbud av tjänster för företag. Google är, och kommer vara, viktigt för företag och konsumenter framgent så vi har stora förväntningar och förhoppningar, säger Joel Sundström.

- Våra nya medarbetare har handplockats för sin breda erfarenhet och djupa kunskap inom digital affärsutveckling och digital annonsering och resultatanalys. Det här kommer ge Mecs, och alla våra kunder, nya verktyg till tillväxt, säger Charlie Ahlbin.

För mer information, kontakta Charlie Ahlbin, VD Mecs charlie@mecs.se 070-444 68 88
eller Joel Sundström, Platschef Mecs Jönköping joel@mecs.se 073-956 03 70