VAD ÄR POWERFUL COMMUNICATION?

Hur blir man som företag relevant och intressant för sina målgrupper och därigenom också  konkurrenskraftig? Vi vet att det är en konstant utmaning att motsvara marknadens behov och förväntningar och möta målgrupperna där de befinner sig och bygga relationer.

Därför är Mecs verksamhet  inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärke som konkurrensmedel.

Under ett och samma tak erbjuder vi våra kunder ett starkt och kreativt team som  täcker hela kommunikationsbehovet. Vi har spetskompetenser inom affärs- och varumärkesstrategi, koncept­- och kampanj­utveckling, design, webb, digital kommunikation, film och foto. I våra lokaler på 1500 m2 ryms både filmstudio, fotoateljé och ljudstudio. Detta är inte bara bekvämt för dig, det ger också ditt varumärke möjlighet att utvecklas med en helhetssyn som innehåller strategisk tyngd och kreativ höjd oavsett kommunikations­kanal.

 

Kommunikation som driver morgondagens affärer

Med 20 års erfarenhet som byrå har vi kunskapen att bygga långsiktiga strategier men också modet att utmana det traditionella och tänka nytt. Vi visar gärna flera exempel på hur vår samlade kompetens väglett företag mot ett modernt och framgångsrikt affärsmannaskap med kommunikationens hjälp. För oss är affärsmässigheten en självklarhet. Vi vet vad som krävs för att skapa framgång, vilket belönat oss med AAA för fjärde året i rad 2016. Det här året röstade våra kunder också fram oss till en nominering i Årets Byrå, där vi tog en fjärdeplats i vår kategori bland landets alla reklambyråer i vår storlek.

Med kommunikation som berör och leder till handling hjälper vi våra kunder att bli konkurrenskraftiga i morgondagens affärer.

Det kallar vi Powerful Communication


Mecs filosofi

Bra kommunikation bygger på insikter och affärsförståelse.

1. IDENTIFIERA affärsutmaningen och definiera målet
2. FÖRENKLA och förtydliga erbjudandet
3. FÖRSTÄRK budskapet genom rätt kanaler och få dem att samverka för maximal effekt
4. MÄTBARHET och kontroll genom mätbara mål och uppföljning

 

Vi kan hjälpa ditt företag med:

STRATEGI: VARUMÄRKESSTRATEGI, KOMMUNIKATIONSPLATTFORMAR, KONCEPTUTVECKLING, KANALSTRATEGI, WEBBSTRATEGI  RÖRLIGT: TV, FILM, BIO  DIGITALT: WEBB OCH SYSTEM, STATISTIK, SEO, SOCIALA MEDIER, FOTO, 3D OCH ANIMATION  PRINT: KONCEPT BROSCHYRER, KUNDTIDNINGAR, ANNONSER, GRAFISKA PROFILER, LOGOTYPER, KAMPANJER, PRESENTATIONER, RADIO, MÄSSOR, GERILLA, PR, DR, MARKNADSUNDERSÖKNINGAR

 

Nyheter

04 november 2019

|

Kategori Hemsidaspisa

Spisa

Nytt visuellt uttryck och tonalitet för att på bästa sätt förtydliga Spisas värdegrunder för sina målgrupper.

Se nyhet

18 oktober 2019

|

Kategori GAROElmässan

GARO –ett varumärke laddat med massor av energi!

Denna vecka befinner sig GARO på Elmässan i Stockholm.

Se nyhet

11 oktober 2019

|

Kategori Toms GodisHalloween

Toms och Mecs

Toms och Mecs gör skrämmande bra saker tillsammans.

Se nyhet

10 oktober 2019

|

Kategori TrioplastTyskland

Mecs på plats i Tyskland

Mecs på plats i Tyskland för att synliggöra Trioplast kundsamarbeten.

Se nyhet

Trioplast

Koncept Film Design Webb

Men nya affärsmål i sikte anlitades Mecs som strategisk- och kreativ partner för att lyfta Trioplasts varumärke och kommunikation för att upplevas som en modern aktör med enhetligt budskap och visuellt uttryck. Vi skapade WE ARE THERE.

GARO

Foto Koncept Design

Under 2017-2019 har Mecs arbetat med att synliggöra och förstärka GAROs unika innovationskraft på en tekniksnabb och konkurrensutsatt marknad. Hur? Genom en ny varumärkesstrategi och ett kommunikationskoncept som säkerställer de strategiska målen samt stödjer tillväxt. Ett koncept vi kallar Futuresmart.

NIBE

Ett långt och integrerat samarbete sedan 2011. Målsättningarna är att kommunikationen ska stödja den starka tillväxt som NIBE befinner sig i nationellt samt internationellt. Under 2014-2015 outsourcade NIBE sin marknadsavdelning till Mecs för att ta fram och säkerställa konceptet Energy for Life.

Länsförsäkringar fastighetsförmedling

Hur blir man Sveriges snabbast växande mäklare? Det och mycket mer handlar konceptet "Vinnarskallar" om. Sedan 2001 har Mecs varit en del av LFF och deras ständiga utveckling. Från 5 till 159 bobutiker.

HAFA

Genom en ny varumärkesstrategi och kommunikationsplattform ompositioneras Hafa från att vara "mycket badrum för pengarna" till en leverantör av designade premiumprodukter till hela badrummet.

Länsstyrelsen i Halland

Länsstyrelsen i Halland gav Mecs uppdraget att ta fram en kampanj som uppmärksammar, informerar och lär ut betydelsen av VMA- Viktigt meddelande till allmänheten, på ett sätt så att även en femteklassare blir intresserad.

Vi söker animatör/visual FX-artist

Vi söker digital media manager

Vi söker senior copywriter

Vi söker projektledare

Vi söker idérik copywriter

Kunderna berättar om Mecs