Bli en del av Mecsfamiljen

Familjen består idag av ca 30 härliga medarbetare med olika bakgrund och erfarenhet. Vi jobbar i både små och stora team och utvecklar för hela kommunikationsbehovet, allt från långsiktiga strategiska affärslösningar till kraftfulla kreativa koncept, filmer och digitala lösningar. Vi har erfarenheten, kompetensen och drivet att modigt leda processer.

Vi är ett fantastiskt team hjälper och inspirerar våra kunder att nå sina mål, bli konkurrenskraftigare på marknaden och att stärka sina varumärken.

Vi vill ständigt bli bättre, därför arbetar vi tillsammans i våra team och nära våra kunder där en mix av kompetenser spelaren en viktig roll.

Du som ”mecsare” blir en viktig spelare för kunden, teamet, men också för för att driva vår byrå framåt.

Välkommen med din ansökan

Senior Strategisk Copywriter

Mecs ingår sedan en kort tid tillbaka i det expansiva småländska investmentbolaget MIDAQ. Tillväxtplaner tillsammans med koncernens starka varumärke inom inredning och design samt vår egen ökade efterfrågan gör att vi nu intensifierar vår expansion och söker duktiga medarbetare till våra kontor i Halmstad och Malmö.

Läs mer och ansök här

 

Motion Graphics Designer

Vi söker nu dig som är en idéstark och formsäker Motion Graphics Designer. Vi söker dig som är säker på post production inom 2D- och 3D-animation, visual FX och compositing. Filmerna kommer främst att användas i digitala kanaler. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av hur man tar ut filmer på bästa sätt i digitala kanaler.

Läs mer och ansök här

 

Digital Media Manager

Vi söker dig som är kreativ och tycker om att kommunicera i olika digitala kanaler. Som vår Digital Media Manager är du en i teamet för våra kunders digitala närvaro. Omgiven av såväl art directors, digital affärsutvecklare och filmskapare har du rollen att knyta ihop säcken och ta kunden till nästa nivå i den digitala världen.

Läs mer och ansök här

 

Kreativ Art Director

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla våra kunders affärer i en kreativ och positiv miljö med många duktiga spetskompetenser. Som Art Director hos Mecs har du det övergripande ansvaret för idé och grafiska formgivningen i en dubbelsidig roll som är både strategisk och direkt producerande.

Läs mer och ansök här