{

Bli en del av Mecsfamiljen

Familjen består idag av ca 30 härliga medarbetare med olika bakgrund och erfarenhet. Vi jobbar i både små och stora team och utvecklar för hela kommunikationsbehovet, allt från långsiktiga strategiska affärslösningar till kraftfulla kreativa koncept, filmer och digitala lösningar. Vi har erfarenheten, kompetensen och drivet att modigt leda processer.

Vi är ett fantastiskt team hjälper och inspirerar våra kunder att nå sina mål, bli konkurrenskraftigare på marknaden och att stärka sina varumärken.

Vi vill ständigt bli bättre, därför arbetar vi tillsammans i våra team och nära våra kunder där en mix av kompetenser spelaren en viktig roll.

Du som ”mecsare” blir en viktig spelare för kunden, teamet, men också för för att driva vår byrå framåt.

Välkommen med din ansökan

Senior Strategisk Copywriter - Halmstad

Mecs är inne i ett expansivt läge och har flera nya spännande projekt på gång. Därför är Mecs i behov av ytterligare en senior strategisk copywriter.

Läs mer och ansök här

 

Motion Graphics Designer - Halmstad

Vi söker nu dig som är en idéstark och formsäker Motion Graphics Designer. Vi söker dig som är säker på post production inom 2D- och 3D-animation, visual FX och compositing. Filmerna kommer främst att användas i digitala kanaler. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av hur man tar ut filmer på bästa sätt i digitala kanaler.

Läs mer och ansök här

 

Digital Media Manager - Halmstad

Vi söker dig som är kreativ och tycker om att kommunicera i olika digitala kanaler. Som vår Digital Media Manager är du en i teamet för våra kunders digitala närvaro. Omgiven av såväl art directors, digital affärsutvecklare och filmskapare har du rollen att knyta ihop säcken och ta kunden till nästa nivå i den digitala världen.

Läs mer och ansök här