Mecs söker Filmregissör/Filmproducent

Filmregissör/Filmproducent
Ort: Halmstad
Anställningsform: Heltid

Vi ser fram emot att hälsa en ny medarbetare till Mecs-teamet
Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Vi söker dig idéstarka, formsäkra webbdesigner som har passion och kunskap inom webbdesign och sociala medier samt förstår vikten att skapa innovativa helhetslösningar för kunden.

Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

Din profil
Vi söker dig filmregissör/filmproducent som tillsammans med vårt fantastiska team drivs av att utveckla våra kunder med kreativa och affärsmässiga lösningar.
Du är en kreativ, spontan och noggrann filmarbetare med driv. Du har en bred erfarenhet och har producerat och regisserat reklamfilmer, informationsfilmer och företagspresentationer tidigare. Film och ljudredigeringskunskap är meriterande. Som en medarbetare på Mecs är du strukturerad, självgående och ansvarsfull. Du är nytänkande och ser det som en stor tillgång att alla resurser finns under ett och samma tak.

Du är den som driver projektet framåt och bär ansvaret för att tidsplan och budget hålls. Att inspirera kunden och bredda vår affär är också viktiga delar i ditt uppdrag. Vi ser därför att du har erfarenhet av att presentera och inspirera nya och befintliga kunder med allt ifrån idé till val av kanal och teknik.
Mecs rörliga team producerar reklamfilmer, informationsfilmer, företagsfilmer, imagefilmer, dokumentärer i filmat, 2D- och 3D-animerad form för bl.a. webb, bio, TV och företag.

Meriterande egenskaper
• Minst fem års erfarenhet av att arbeta som filmregissör/filmproducent
• Trygg i att leda och presentera koncept både i arbetsgruppen som i ledningsgrupper ute hos våra kunder
Stark kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt
Behärskar det engelska språket väl både i skrift och tal
Gillar utmaningar och hittar lösningar även på obeprövade områden
Nyfiken på nya medier, lösningar och samarbeten
• Stark arbetsmoral


Så ansöker du
Känner du att du är rätt person för Mecs ber vi dig söka tjänsten med CV, personligt brev och arbetsprover som ger en rättvis bild på din kompetens och kreativa förmåga till work@mecs.se. Vi tillämpar löpande urval, så sök tjänsten omgående.