Mecs söker Animatör/Visual FX-artist

Animatör/Visual FX-artist
Ort: Halmstad
Anställningsform: Heltid

Vi ser fram emot att hälsa en ny medarbetare till Mecs-teamet
Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Vi söker dig idéstarka, formsäkra animatör/visual FX-artist som har passion och kunskap inom rörligt media med fokus inom post production med 2D- och 3D-animation, visual FX och compositing.

Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

Din profil
Vi söker dig animatör/visual FX-artist som tillsammans med vårt fantastiska team drivs av att utveckla våra kunder med kreativa och affärsmässiga lösningar.

Du är en kreativ, spontan och noggrann filmarbetare med driv. Du har en bred erfarenhet och har djup kunskap inom post production. Du kan förverkliga regissörens vision och idé med 2D- och 3D-animation och visuella effekter. Du ligger i framkant när det gäller de tekniska och konstnärliga kunskaperna inom animation, compositing och visual FX för att på så vis erbjuda kunden nyskapande produktioner i hög kvalitet. Du bidrar med kreativa idéer och är delaktig i idéarbetet. Som en medarbetare på Mecs är du strukturerad, självgående och ansvarsfull. Du är nytänkande och ser det som en stor tillgång att alla resurser finns under ett och samma tak.

Mecs filmteam producerar reklamfilmer, informationsfilmer, företagsfilmer, imagefilmer, dokumentärer i filmat, 2D- och 3D-animerad form för bl.a. webb, sociala kanaler, bio, TV och företag.

Meriterande egenskaper
• Minst fem års erfarenhet av att arbeta som animatör/visual FX-artist.
Mycket god kunskap inom Adobe Creative Clouds program After Effects, Premiere, Photoshop, Illustrator.
Mycket god kunskap inom Maxon Cinema 4D eller annat 3D-program
Gillar utmaningar och hittar lösningar även på obeprövade områden
Nyfiken på nya medier, lösningar och samarbeten
Stark kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt
Behärskar det svenska och engelska språket väl både i skrift och tal
Stark arbetsmoral

Så ansöker du
Känner du att du är rätt person för Mecs ber vi dig söka tjänsten med CV, personligt brev och arbetsprover som ger en rättvis bild på din kompetens och kreativa förmåga via Maxkompetens.
http://www.maxkompetens.se/jobs/?jaid=7998