case

Case:

GARO

Foto Koncept Design

Under 2017-2019 har Mecs arbetat med att synliggöra och förstärka GAROs unika innovationskraft på en tekniksnabb och konkurrensutsatt marknad. Hur? Genom en ny varumärkesstrategi och ett kommunikationskoncept som säkerställer de strategiska målen samt stödjer tillväxt. Ett koncept vi kallar Futuresmart.

Case:

Trioplast

Koncept Film Design Webb

Men nya affärsmål i sikte anlitades Mecs som strategisk- och kreativ partner för att lyfta Trioplasts varumärke och kommunikation för att upplevas som en modern aktör med enhetligt budskap och visuellt uttryck. Vi skapade WE ARE THERE.

Case:

NIBE

Ett långt och integrerat samarbete sedan 2011. Målsättningarna är att kommunikationen ska stödja den starka tillväxt som NIBE befinner sig i nationellt samt internationellt. Under 2014-2015 outsourcade NIBE sin marknadsavdelning till Mecs för att ta fram och säkerställa konceptet Energy for Life.

Case:

Länsförsäkringar fastighetsförmedling

Hur blir man Sveriges snabbast växande mäklare? Det och mycket mer handlar konceptet "Vinnarskallar" om. Sedan 2001 har Mecs varit en del av LFF och deras ständiga utveckling. Från 5 till 159 bobutiker.

Case:

Länsstyrelsen i Halland

Länsstyrelsen i Halland gav Mecs uppdraget att ta fram en kampanj som uppmärksammar, informerar och lär ut betydelsen av VMA- Viktigt meddelande till allmänheten, på ett sätt så att även en femteklassare blir intresserad.

Case:

Axess Logistics

Tre konkurrerande bolag skulle bli ett. Mecs var med på resan och tog fram en ny strategi för det nya varumärket Axess Logistics och satte den nya tonaliteten i kommunikationen.

Case:

Gerdmans Inredningar

Mecs uppdrag var att ta fram en ny varumärkesstrategi och kommunikationsplattform för Gerdmans Inredningar. Syftet var att tydliggöra och förstärka Gerdmans som varumärke samt att gå från att vara ett postorderföretag till en stark aktör på en digital marknad.

Case:

Sundström Safety

Nytt visuellt uttryck för varumärke inom andningsskydd i världsklass.