Volvo Car Solutions

Volvo Car Solutions

En webb designad för morgondagen, Tacdis.com

Tacdis 2.0 är en nylansering som innehåller både ny design och nya funktionaliteter med den absolut senaste tekniken.

En websida behöver med jämna mellanrum få sig en uppfräschning när det gäller form och funktionalitet. Teknikförändringar kommer i allt snabbare takt och websidor behöver anpassas till den senaste tekniken och de senaste trenderna så att de känns levande och aktuella. Det ansiktslyftet har nu Volvo Car Solutions websida Tacdis.com fått. Websidan som har designats och programmerats av Mecs lanserades för ett och halvt år sedan. Trots att websidan fortfarande kändes som en modern plattform fanns det viss förbättringspotential.
I version 2.0 anpassade och förbättrade Mecs därför både form och funktionalitet så att websidan bättre möter dagens besökare.

Volvo Car Solutions

Volvo Cars Solutions budskap bärs fram av stora bilder och sidan anpassar sig smidigt till både retinaskärm och mobil. Websidan har en tydligt visuell hierarki som gör det enkelt för besökaren att hitta på sidan och en typografi som är enkel att läsa oavsett om man läser på sin dator eller på mobilen. Sidan lyckas på ett framgångsrikt sätt leverera både Volvo Car Solutions och Tacdis varumärken samtidigt som den leverar relevant information till både potentiella kunder och nyfikna besökare.

Volvo Car Solutions är ett dotterbolag till Volvo Car Sverige AB. De tillhandahåller systemlösningar som säkerställer att Volvohandeln rullar. Lösningarna stöttar återförsäljarna i deras vardag inom bilförsäljning och service. Kontoret är baserat i Göteborg och sysselsätter ca 200 anställda. Lösningarna används i Sverige, Norge och Japan.

Mecs uppdrag var att skapa en modern webbsida som både förmedlar företagets systemlösningar och lyfter företaget som en attraktiv arbetsplats. Mecs stod för den grafiska produktionen, strukturen, navigeringen, webbdesignen och systemutvecklingen.