Vi söker varumärkes- och kommunikationssäljare

Ort: Halmstad

Område: Sydvästra Sverige

Vi söker dig som vill vara med att utveckla våra kunders affärer tillsammans med vårt fantastiska team.

Mecs

Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för våra kunder genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Vår affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda ett komplett utbud av resurser som täcker kundens hela kommunikationsbehov, med allt från strategisk höjd till taktiska aktiviteter på marknaden.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner. Och det är precis vad vi är.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälps åt i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

Kvalifikationer

Du kommer att ha övergripande ansvar för införsäljning av projekt hos kund samt ha en egen försäljningsbudget och kommer att arbeta nära strateger, projektledare och produktionsteam. I vissa uppdrag kommer du att agera projektledare och är då kravställare gentemot våra medarbetare och externa leverantörer. Din målsättning kommer att vara att i samråd med kund och medarbetare skapa nytänkande kommunikationslösningar från start till mål.

Att inspirera kunden och bredda vår affär är mycket viktiga delar i ditt uppdrag. Vi ser därför att du har erfarenhet av att presentera och inspirera nya och befintliga kunder med allt ifrån idékoncept och design till val av strategi, kanal och teknik.

Som person är du positiv och engagerad och drivs av att skapa resultat och göra goda affärer både för Mecs och för våra kunder. Du kan på ett effektivt sätt skapa förståelse för kundernas vardag och utmaningar och komma med rekommendationer utifrån din insikt.

Till din hjälp har du ett kreativt team med många olika spetskompetenser som tillsammans med dig skapar framgångsrika koncept och nöjda kunder som mål.

Meriterande egenskaper

  • Resultatorienterad
  • Erfarenhet av att utveckla och vårda relationer
  • Trygg i att leda och presentera koncept både i en arbetsgrupp såväl som i en ledningsgrupp
  • Stark kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt
  • Behärskar det engelska språket väl både i tal och skrift
  • Gillar utmaningar och hittar lösningar även på obeprövade områden
  • Nyfiken för nya medier, lösningar och samarbeten
  • Hög arbetsmoral

 Känner du att du är rätt person för Mecs ber vi dig skicka ett mail med CV och personligt brev till work@mecs.se. Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten omgående!

Vid frågor om tjänsten, kontakta Anna Otterström på anna@mecs.se