Vi söker projektledare

Projektledare
Ort: Halmstad

Mecs växer och expanderar!
Vi söker dig projektledare som tillsammans med vårt fantastiska team drivs av att utveckla våra kunder med kreativa och affärsmässiga lösningar.

Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet vill trivas och ha roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

Kvalifikationer
Som projektledare på Mecs har du övergripande ansvar i projekt såväl gentemot kund som internt. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att rekommendera våra kunder hur de strategiskt och affärsmässigt ska hantera sin marknadsföring i både digitala som traditionella kanaler. Du agerar även som kravställare gentemot våra medarbetare och externa leverantörer och skapar i samråd med kund och medarbetare nytänkande kommunikationslösningar från start till mål.

Du är den som driver projekten framåt tillsammans med arbetsgruppen och bär ansvaret för att tidsplan och budget hålls. Att inspirera kunden och bredda vår affär är också viktiga delar i ditt uppdrag. Vi ser därför att du har erfarenhet av affärsutveckling, presentera och inspirera nya och befintliga kunder med allt ifrån idékoncept och design till val av strategi, kanal och teknik.

Som person är du positiv och engagerad och drivs av att skapa resultat och göra goda affärer både för Mecs och för våra kunder. Du är nytänkande och ser det som en stor tillgång att alla resurser finns under ett och samma tak.

Bakgrund och utbildning
• Minst tre års erfarenhet av att arbeta som projektledare, har du varit på reklambyrå eller marknadsavdelning är det meriterande.
• Trygg i att leda och presentera koncept både i arbetsgruppen som i ledningsgrupper ute hos våra kunder.
• Stark kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt.
• Behärskar det engelska språket väl både i skrift och tal.
• Gillar utmaningar och hittar lösningar även på obeprövade områden.
• Nyfiken för nya medier, lösningar och samarbeten.
• Stark arbetsmoral.

Så ansöker du
Känner du att du är rätt person för Mecs ber vi dig söka tjänsten här.